top of page

COACHING SESSIES

Girl with Leather Backpack

LEVENSCOACHING

Autisme of AD(H)D beïnvloed je hele leven. Levensbrede problematiek (zoals je relaties, werk, hobby's en je familie) vraagt om levensbrede antwoorden. Mijn vereniging, IQ-Coaches, werkt volgens de PILLAR-methodiek. Deze biedt mij als coach een uitgekiende werkwijze waarmee ik mensen met autisme begeleid op hun weg door het leven en de samenleving. Eerst schep ik duidelijkheid en rust, waarna we gaan kijken naar je kwaliteiten, jouw talenten en hoe we deze voor de omgeving en voor de maatschappij zichtbaar kunnen maken.

De Workshop die ik geef dragen allen bij aan beter in je vel zitten en gelukkiger voelen en daardoor succesvoller in het werk. Enkele onderwerpen waarover ik een workshop ga ontwikkelen en geven zijn:

  • Duurzame inzetbaarheid

  • Assertiviteit/Meer zelfvertrouwen

  • Vitaliteit

  • Burn-out bestrijding

  • Omgaan met pesten op het werk​​

Image by Andrew Neel

JOB COACHING

Vaak begint job coaching vanuit een probleemsituatie. Ik los acute problemen op zoals het functioneren weer op orde brengen en je leidinggevenden en collega's voorlichting en praktische handvatten bieden over hoe zij om kunnen gaan met jou als medewerker met autisme of ADHD. Bovendien help ik je om jouw unieke eigenschappen van toegevoegde waarde te laten zijn voor de organisatie waarin jij werkzaam bent en ondersteun ik je bij het zoeken naar passende financieringsbronnen.

Ook voor ondernemers
Ben je een ondernemer met autisme of AD(H)D en wil je graag op een effectieve manier aan het werk? Als ZZP-er snap ik wat je uitdagingen zijn, maar ook wat je kan helpen om succesvol te worden.

Coaching: Services
bottom of page